Hyvää Uutta Vuotta !

Todellakin, vuosi on vaihtunut koko pallollamme. Uusi vuosi tuo uudet kujeet. Saamme olla varmoja, että sodat jatkuvat, ja mikään suuri ei muutu. Kuitenkin vuoden vaihtuminen tuo aina toivoa paremmasta. Toivomme, että moni asia muuttuisi. Afrikassa moni toivoo, että köyhyys katoaa. Ei se noin vain katoa. Sen eteen on tehtävä lujasti töitä. Suomi on supistanut kehitysyhteistyötä.

Tänä vuonna Suomen oikeistolaistuminen saa päätöksensä. Kevään eduskuntavaalit tuovat muutoksen. Vielä emme tiedä, millainen muutos on, mutta sen on pakko tulla. Olisi aika köyhän kansan nousta barrikaadeille. Elämä ei voi jatkua siten, että rikkaille annetaan ja köyhiltä otetaan. Tuloerot ovat kasvaneet. Työttömiä kyykytetään ilman syytä. Varmaan jokainen haluaa töitä, mutta niitä ei vain ole.

Muutenkin tulonjako on epäreilua. Tietysti köyhintä kansanosaa elätetään, mutta siltä on viety elinmahdollisuudet. Enää ei voi elättää itseään ja perhettään maalla ja pienviljelijänä. Se on tehty keskittämällä mahdottomaksi. Ennen perhe eli pienellä tilalla muutaman lehmän varassa, mutta nyt pitää olla suurtila ja sata lehmää. Ihmisiltä on viety elanto.

Keskittämisen seurauksena liikepaikkojen elinkustannukset ovat kohonneet pilviin. Enää tavallisella palkalla ei voi elää. Vuokrat ja asuntojen hinnat ovat nousseet saavuttamattomiin. Ilman asumistukea ei voi elää. Maailma menee mahdottomiin. Yhteiskunnan kulut nousevat pilviin. Työttömät on opetettu olemaan kotona ja syljeskelemään kattoon. Yhteiskunta saa sitä mitä se on halunnutkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s